Kirsi Sirviö – Rakkaani on tuuli

Tuottaja, sanoittaja ja säveltäjä Keijo Laitinen julkaisi juuri Kirsi Sirviön ensimmäisen singlen, jonka ykköslaulun ”Rakkaani on tuuli” olen sanoittanut. Laulun on säveltänyt Keijo Laitinen.

_DSC2993Minulla on ilo ja kunnia olla mukana Keijo Laitisen levytuottajan uran ensimmäisessä projektissa. Keijo Laitinen löysi Kirsi Sirviön Sonkajärven Eukonkannon Karaoke 2015 -kilpailusta, jonka naisten sarjan Kirsi Sirviö voitti. Keijo Laitinen oli laulukilpailun tuomaristossa. Hän kiinnitti Kirsin upeaan ääneen huomiota jo edellisenä vuonna, kun Kirsi saavutti kilpailussa kakkossijan. Keijo Laitinen oli tuomaristossa myös Iisalmen torikaraokessa 2015. Senkin kilpailun naisten sarjan Kirsi voitti. Torikaraoken tuomaristossa oli myös Radio Sandelsin toimitusjohtaja Reijo Glad.

Keijo Laitinen on jo aikaisemmin harkinnut tuottajan uraa ja päätti sitten aloittaa sen tuottamalla Kirsi Sirviön singlen. ”Rakkaani on tuuli” on minun ja Keijo Laitisen ensimmäinen yhteinen laulu. Keijo lähetti minulle sävellyksen joulukuussa 2013. Sävellys teki minuun heti vaikutuksen kauneudellaan ja upealla soinnutuksellaan. Laulelmallinen iskelmä on yksi Keijon erityisen vahvoista alueista säveltäjänä. Teksti lauluun tuli valmiiksi juuri ennen joulua, ja laulun demo oli valmis loppiaisena 2014. Tämä minun ja Keijon esikoinen on meille molemmille ollut erityisen rakas lapsi. Ilokseni Keijo löysi laulullemme artistin, jonka ääni sopii täydellisesti juuri tähän lauluun.


_DSC2970Kirsi Sirviö on uransa alussa oleva artisti, mutta hän on ottanut laulutunteja, mikä kuuluu hänen vahvassa laulutekniikassaan. Kirsi Sirviö on saanut paljon positiivista palautetta äänen väristään, laajasta äänialastaan, fraseerauksesta ja tulkintataidosta. Sanoittajana iloitsen myös Kirsin tarkasta tekstin artikuloinnista. Kirsin ääni on täyteläisen kaunis ja vahva.

Keijo Laitinen on sanoittanut lauluja useille eturivin iskelmäartisteille. Hän on arvostettu pitkän linjan ammattilainen. Keijo Laitinen on monipuolinen iskelmän, laulelman sekä tanssimusiikin säveltäjä ja palkittu lastenmusiikin säveltäjänä. Keijon sävellyksiä on esitetty television lastenohjelmissa. Vuonna 1990 Keijo Laitisen sävellys ”Tivolissa” oli Pohjoismaiden edustajana Italiassa Bolognan lastenlaulu-tapahtumassa. Keijo Laitinen keskittyy jatkossa sanoittamisen ja säveltämisen lisäksi myös artistien levyjen tuottamiseen ja etsii projekteihinsa sopivia artisteja.

Kirsi Sirviön singlen toinen laulu on Keijo Laitisen säveltämä ja sanoittama tango ”Tämä ilta on rakkauden aikaa”. Tämä kaunis tango sopii upeasti Kirsin monivivahteiselle ja vahvalle äänelle.

Singlen taustoista vastaavat arvostetut ammattilaiset. Sovitukset on tehnyt Jari Holm ja masteroinnin Hannu Takala. Levyt on monistanut Jari Niemelä/Jurvan Musiikkipaja

Kirsi Sirviön single on lähtenyt radiosoittoon. Radio Sandels on jo haastatellut Kirsiä, ja tuottaja Keijo Laitinen on sopinut muistakin haastatteluista.

Kirsi-Sirviö-single

Katso video laulusta Rakkaani on tuuli

ja laulusta Tämä ilta on rakkauden aikaa

Valokuvat: Kuvatuulos, Iisalmi

Lisätietoa singlestä ja artistista saa tuottaja Keijo Laitiselta

Mainokset

Kommentointi on suljettu.